Jessie J a dezvăluit motivul pentru care poartă întotdeauna doar pantaloni cu talie înaltă | Străine, Vedete

0

De ce poartă Jessie J doar pantaloni cu talie înaltă

La 31 de ani, Jessie J este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume. După ce, la sfârșitul lui 2018, artista a dezvăluit publicului că nu poate avea copii niciodată, în mod natural, din cauza unor probleme de sănătate, fanii i-au trimis mii de mesaje de încurajare. Vestea pe care vedeta le-o dezvăluia fanilor săi venea atunci la doar câteva luni de la începutul relației ei cu actorul Channing Tatum (39 ani), drept urmare asta i-a impresionat pe mulți.

Acum, la jumătate de an de la dezvăluirea legată de copii, Jessie J a mai mărturisit ceva – adevăratul motiv pentru care poartă mereu doar pantaloni cu talie înaltă. Artista a publicat pe Instagram fotografia de mai jos, însoțită de mesajul în care explică tot.

„Da, tatuajul meu înseamnă – nu te pierde în calea spre succes. Da, sunt versurile mele. Da, eu le-am scris. Da, tatuajul este scris greșit. Da, l-am făcut în Essex. Da, aveam doar 18 ani. Da, acesta e motivul pentru care port mereu doar haine cu talie înaltă”.

Tatuajul pe care care Jessie J îl are pe șold este scris incorect – forma corectă a expresiei “don’t loose who you are” este “don’t lose who you are”. Se pare că artista s-a săturat să fie judecată de către toată lumea, din diverse motive, drept…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.