Jessica Simpson și Natalie Portman – cel mai nou și mai ciudat scandal de la Hollywood

0

Jessica Simpon și Natalie Portman se află în conflict și asta deoarece artista a fost dezamăgită de un comentariu făcut de faimoasa actriță de la Hollywood.

În noul film „Vox Lux”, Natalie Portman joacă rolul unei vedete pop pe nume Celeste, care încearcă să găsească un echilibru între ascensiunea profesională de care se bucură și problemele personale după ce un scandal aproape i-a ruinat cariera.

Pentru promovarea filmului Natalie Portman a discutat cu cei de la USA Today. Actrița a vorbit despre arhetipurile de virgină/provocatoare pe care femeile tinere sunt îndemnate să le urmeze pentru a avea succes în cariera muzicală, aducând și numele Jessicăi Simpson în discuție.

„Îmi amintesc că eram adolescentă și era Jessica Simpson pe coperta unei reviste și scria ‘Im a virgin (sunt virgină, n.r.) în timp ce purta un bikini și am fost confuză. Adică nu știu ce ar trebui să îmi spună asta ca femeie, ca fată”.

Cuvintele lui Portman au ajuns și la Jessica Simpson care a postat o declarație despre acea copertă și despre folosirea imaginii sale drept exemplu.

„Am fost dezamăgită de dimineață când am citit că ‘ai fost confuză’ din cauza mea, că am purtat un bikini într-o poză publicată, ce mi-a fost făcută când încă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.