Jerry Seinfeld, dat în judecată. Acuzat că a vândut un Porsche care nu era autentic

0

Jerry Seinfeld are probleme. Starul a fost dat în judecată.  Actorul, care este mare pasionat de mașini, este acuzat că a vândut un Porsche care nu este autentic. Jerry Seinfeld a vândut automobilul Porsche 256 A 1500 GS/GT carrera Speeder din anul 1958, la licitație. mașina a fost vândută contra sumei de 1,54 de milioane de dolari.

Cumpărătorul a fost Fica Frio Ltd. Ulterior, automobilul a fost dus la specialiști pentru a se verifica autenticitatea acestuia. Însă s-a constat că Porsche-ul vândut de Jerry Seinfeld nu era autentic. Cumpărătorul susține că actorul a falsificat documentația privind autenticiateta mașinii.

Potrivit TMZ, în data de 21 iunie 2018, Jerry Seinfeld l-ar fi sunat pe reprezentantul cumpărătorului și i-a lăsat un mesaj vocal în care își cerea scuze și dădea asigurări că proprietarul automobilului va primi o sumă de bani. Însă, nou proprietar al mașinii a afirmat că nu a primit niciun ban, astfel că, în urma procesului, acesta vrea să-și recupereze banii pe care i-a plătit pentru Porsche.

Jerry Seinfeld, în vârstă de 64 de ani, este un actor, scenograf și producător de film american. Faima i-a fost adusă de sitcom-ul Seinfeld, în care l-a interpretat pe Jerry Seinfeld, o caricatură a propriei sale persoane, rol pentru care a fost răsplătit cu Globul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.