Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit. Cum arată inelul | Străine, Vedete

0

Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, se iubesc de doi ani, iar acum au arătat lumii întregi că relația lor este cât de poate de serioasă. Cei doi sunt extrem de fericiți și par de nedespărțit.

Anunțul a fost făcut printr-o fotografie în care cei doi au mâinile împreunate, în lumina caldă a unui minunat apus de soare. Cântăreața poartă pe deget inelul de logodnă cu diamant alb, pătrat, de dimensiuni mari.

„A spus da”, a scris Rodriguez în descrierea imaginii, preluată ulterior pe contul de Instagram și de către Jennifer Lopez. Jurata emisiunii „World of Dance” nu a adăugat niciun comentariu, dar inimioarele alăturate fotografiei nu mai au nevoie de cuvinte.

Starul latino, în vârstă de 49 de ani, și fostul sportiv cu șase ani mai tânăr, formează un cuplu din luna martie a anului 2017. Într-un interviu pentru o publicație americană, J. LO. mărturisea că și-a întâlnit adevărata dragoste: „Sunt într-o relație bună. Simt că pot spune asta pentru prima dată…”

Jennifer Lopez, în prezent producător executiv şi jurat al emisiunii „World of Dance”, difuzată de canalul NBC, este una dintre cele mai iubite cântărețe pop din toată lumea. Aceasta a mai fost căsătorită de trei: cu ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.