Jennifer Lopez ne surprinde cu un nou videoclip în care apare alături de fiica ei, Emme, în vârstă de 10 ani

0

Videoclipul, care transmite un mesaj puternic pentru femei, evidențiind trimful și ambiția de a nu renunța la ceea ce-ți dorești, ne-o prezintă și pe fiica lui J.Lo, Emme, într-un rol principal. Mai exact, Emme interpretează versiunea mai tânără a mamei sale celebre.

De-a lungul poveștii, Emme și Jennifer pot fi admirate escaladând un munte, refuzând să renunțe până nu ajung în vârf. Mai mult decât atât, o vedem pe Emme dansând ca mama ei, demonstrându-ne că i-ar putea călca oricând pe urme.

Atât piesa, cât și videoclipul, au un simbolism puternic, fiind primul video regizat de J.Lo. „Emme a fost minunată, iar eu am fost foarte mândră. Am uitat că regizez primul meu videoclip, totul a fost despre ea. Iar atunci când vei vedea videoclipul, vei înțelege că transmite un mesaj puternic. Vorbește despre a fi fără limite, de a-ți dedica viața lucrurilor care te pasionează, este un mesaj frumos, de asemenea, și a fost incredibil să îl pot împărți cu ea„, a spus Lopez în cadrul emisiunii The Tonight Show with Jimmy Fallon, săptămâna trecută.

„Limitless” a fost compusă special pentru filmul lui J.Lo, „Second Act”, în care artista interpretează rolul unei asistente de manager al unui magazin, care își…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.