Jennifer Lopez, dată în judecată pentru 6.5 milioane de dolari

0

Jennifer Lopez, jurat și producător executiv de la emisiunea „World of Dance”, este dată în judecată de un bărbat care susține că a prezentat această idee de competiție în urmă cu 10 ani și acum dorește să fie plătit cu suma care i-a fost refuzată pe parcursul anilor.

Alvin Gray-El este cel care a deschis un proces împotriva lui Jennifer Lopez și a faimoasei coregrafe Debbie Allen, deși aceasta nu este implicată în această competiție.

Alvin susține că a prezentat ideea unei emisiuni numite „Let’s Start the Dance” în 2009. Acesta ar fi trimis prin fax o scrisoare lui Debbie Allen și companiei ei de producție, însă nu a primit niciun răspuns. Acesta susține că ar fi înregistrat show-ul ca marcă înregistrată, iar după șapte ani a descoperit că „World of Dance” se află în producție la NBC.

El ar fi încercat să contacteze compania pentru a le spune despre dreptul de proprietate asupra acestui show, însă nu i s-a răspuns niciodată. Acum el cere daune de 6.5 milioane de dolari.

Un lucru surprinzător este faptul că Alvin nu explică în proces cum a ajuns Jennifer Lopez la această idee, însă o sursă a declarat pentru Page Six că „World of Dance” a început ca o organizație care exista înainte de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.