Jennifer Lopez a vorbit sincer despre o experiență neplăcută din cariera ei

0

Nu mai este un secret faptul că mai multe artiste de la Hollywood au fost agresate sexual, iar tot mai multe își găsesc puterea de a face confesiuni despre acest lucru. Publicația The Hollywood Reporter a vorbit cu mai multe artiste de la Hollywood, printre care Jennifer Lopez, Renée Zellweger, Laura Dern, Lupita Nyong’o, Awkwafina și Scarlett Johansson despre experiențele pe care le-au avut în carieră, inclusiv despre mișcarea #MeToo. Jennifer Lopez a declarat faptul că și ea a avut un incident de acest fel.

Artista a făcut o mărturisire cu adevărat șocantă cu privire la o experiență cu un regizor de film: „A vrut să îmi vadă sânii. Iar eu i-am spus: ‘nu filmăm.’ I-am spus că nu vreau asta, am vrut să mă apăr. Dar era atât de amuzant pentru că eram panicată în acel moment. Și pe lângă asta, mai era și un designer în aceeași cameră cu mine. I-am spus că atunci când filmăm îi poate vedea.”

Jennifer nu este singura care a vorbit despre experiențele trăite. Și actrița Laura Dernn a vorbit despre o audiție pe care a avut-o într-o cameră în hotel atunci când era mai mică, care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.