Jennifer Lopez a spus da! Și trebuie să vezi inelul de logodnă!

0

Jennifer Lopez a spus da pentru a patra oară – anunțul a fost postat aproape simultan pe conturile de Instagram al vedetei și al partenerului său, fostul jucător profesionist de baseball Alex Rodriguez, cu care artista are o relație de doi ani.

Jennifer Lopez se află astfel înainte de a patra căsătorie – în trecut, ea a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, cu dansatorul Chris Judd și cu Marc Anthony.

Cu o carieră impresionantă – Jennifer Lopez este cea mai bine plătită actriță de origine latină din lume, cu vânzări record ale filmelor în care a jucat, dar și ale discurilor pe care le-a lansat – Lopez a atras atenția de-a lungul timpului și datorită relațiilor sentimentale cu bărbați la fel de celebri ca ea, precum P. Diddy sau Ben Affleck. Departe de a fi definită, totuși, de relațiile sale romantice, Lopez este și o antreprenoare de mare succes, care și-a lansat propria casă de producție, precum și o linie de parfumuri, dar și o colecție vestimentară. Slalomul artistei printre multele sale preocupări, toate lucrative, au propulsat-o pe Lopez la statutul de megastar și inspirație mai ales pentru fetele și femeile din comunitatea hispanică din Statele Unite ale Americii, dar nu numai.

Jennifer Lopez are în prezent 49 de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.