Jennifer Lopez a mărturisit că se bucură pentru că l-a cunoscut pe Alex Rodriguez la o vârstă mai înaintată

0

Jennifer Lopez: „Mai întâi trebuia să îmi dau seama cum să am valoare de sine, principii și cum să mă ocup de nesiguranța mea”

Jennifer Lopez a început să se întâlnească cu Alex Rodriguez din luna februarie a anului 2017. Cântăreața a mărturisit că are îndoieli că parteneriatul lor ar fi durat dacă l-ar fi cunoscut mai devreme pe baschetbalist. În interviul acordat pentru revista Grazie, Jennifer a declarat că nu era momentul potrivit să se cunoască mai devreme: „Nu eram pregătită pentru cele mai sănătoase lucruri. Trebuia mai întâi să îmi dau seama cum să fiu un om sănătos – cum să am valoare de sine, principii și cum să mă ocup de nesiguranța mea”, a declarat Jennifer Lopez.

Alex Rodriguez si Jennifer Lopez

Interviul a fost acordat înainte de lansarea noului său film „Second Act”, film în care Jennifer Lopez interpretează rolul unui angajat de la supermarket.

Jennifer Lopez este cea mai bine plătită actriță de origine hispanică din lume, încasând pentru un rol în film peste 15 milioane de dolari. Filmele în care a jucat au avut încasări record, precum „Maid in Manhattan” cu peste 94 de milioane de dolari și „Shall We Dance” cu peste 170 de milioane de dolari în box-office-ul internațional. Jennifer Lopez a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume. Revista Forbes a estimat averea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.