Jennifer Lawrence s-a logodit. Cine este Cooke Maroney, logodnicul artistei

0

Reprezentatul lui Jennifer Lawrence a confirmat pentru E! News logodna actriței, așadar este oficial. Cu toate acestea, probabil te întrebi cine este Cooke Maroney, logodnicul actriței, cei doi având până acum o relație discretă.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney se pare că formează un cuplu din iunie 2018, atunci cei doi fiind văzuți împreună. Aceștia s-au cunoscut prin intermediul prietenei lui Jennifer, Laura Simpson. În vara anului trecut Jennifer și Cooke au petrecut foarte mult timp împreună, ei mergând împreună și în vacanță în Europa.

Cine este Cooke Maroney

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney au fost fotografiați în nenumărate rânduri în New York, iar primele zvonuri despre o posibilă logodnă au apărut după ce actrița a fost văzută recent purtând un „inel imens”.

Cine este Cooke Maroney? Logodnicul lui Jennifer Lawrence are 34 de ani și este directorul galeriei de artă Gladstone din New York. El a lucrat până acum cu numeroși clienți importanți precum Carroll Dunham și fostul iubit al lui Björk, sculptorul Matthew Barney. Potrivit The Cut, Cooke Maroney a absolvit Istoria Artei la New York Univeersity, însă se pare că el calcă pe urmele tatălui său, care a lucrat tot în domeniul artei, ocupându-se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.