Jennifer Lawrence, în rochie de mireasă la petrecerea de logodnă

0

Jennifer Lawrence, în vârstă de 28 de ani, a sărbătorit weekend-ul trecut logodna cu Cooke Maroney printr-o petrecere alături de prietenii apropiați și a fascinat cu ținuta aleasă pentru eveniment. Ea a purtat o rochie roz de mireasă semnată L. Wells Bridal, pe care a accesorizat-o cu geantă Roger Vivier, bijuterii Fred Leighton și pantofi Aquazurra.

Se pare că Jennifer Lawrence este un mare fan al brand-ului L. Wells – a mai purtat o rochie de mireasă creată de designer și în 2017 pe covorul roșu. Totuși, ținând cont de faptul că actrița este imaginea Christian Dior, cel mai probabil ea va purta o rochie custom made a celebrului brand.

Imaginea cu Jennifer Lawrence a fost postată pe rețelele de socializare de stiliștii acesteia, Jill Lincoln și Jordan Johnson, însoțită de textul „Nu am putea fi mai fericiți și mai entuziasmați pentru #jenniferlawrence care va deveni o #MRS. În acest weekend am petrecut alături de Jen și viitorul ei mire.”

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney se pare că formează un cuplu din iunie 2018, atunci cei doi fiind văzuți împreună. Aceștia s-au cunoscut prin intermediul prietenei lui Jennifer, Laura Simpson. În vara anului trecut Jennifer și Cooke au petrecut foarte mult timp…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.