Jennifer Lawrence a arătat ca o prințesă la petrecerea ei de logodnă | Străine, Vedete

0

Actriţa americană Jennifer Lawrence (28 de ani) s-a logodit cu directorul Gladestone Gallery din New York, Cooke Maroney (34 de ani), în luna februarie a acestui an, după o relație de opt luni. Cei doi se știau încă din 2013, atunci când actrița Laura Simpson, o prietenă comună, le-a făcut cunoștință. În vara anului 2018, au început să apară zvonuri privind relația lor, dar cei doi s-au ferit să apară împreună în public sau să vorbească despre asta.

Aceștia au organizat o petrecere de logodnă în New York, unde și-au invitat familiile și prietenii, printre care s-ar fi numărat și actrița Emma Stone. Invitații nu au știut locația unde avea loc party-ul până în seara evenimentului și au fost rugați să nu aibă telefoanele mobile la ei, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Harpers Bazaar.

Totuși, mai multe fotografii cu viitori miri au apărut în mediul online. Make-up artistul Fulvia Farolfi a distribuit o fotografie în care Jennifer Lawrence mergea pe o alee, în lumina ambientală a lumânărilor, cu descrierea: „Ce bucurie să fiu parte la acest moment! Uitaţi-o cum vine! Nu puteam fi mai fericiți și mai încântanți că Jennifer Lawrence se va căsători. Weekendul acesta am ţinut un toast pentru Jen şi viitorul ei mire… cu toţii ne-am simțit foarte bine”.

Pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.