Jennifer Garner s-ar putea logodi în curând

0

Jennifer Garner și noul ei iubit, John Miller, și-au păstrat relația ascunsă în ultimele luni, însă se pare că aceștia se înțeleg perfect, existând și planuri de căsătorie, potrivit Us Weekly.

O sursă a declarat pentru publicație că Jennifer și John sunt „mai îndrăgostiți ca niciodată” și se gândesc la un angajament permanent. „Nimeni nu ar fi surprins dacă ei s-ar logodi până la vară. John a vorbit deja despre o căsătorie cu Jen”, a adăugat această sursă.

În aceeași declarație, sursa a adăugat că Jennifer îl place pe John Miller, CEO al companiei CaliGroup, deoarece el este „normal” și relația lor este lipsită de dramă.

Jennifer Garner și Ben Affleck au divorțat în noiembrie, după mai mulți ani de la anunțarea separării, însă cei doi își vor crește împreună copiii. În plus, se pare că actrița nu le-a dezvăluit copiilor cât de serioasă este noua ei relație. Violet, Seraphina și Samuel îl văd pe John ca pe un prieten al mamei lor, cuplul evitând să se sărute în fața copiilor.

Jennifer Garner și John Miller ar fi început să se întâlnească în octombrie, potrivit Us Weekly, însă se pare că relația ar putea dura de mai mult timp de fapt, chiar de aproape jumătate de an.

„Jen…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.