Jennifer Garner, desemnată cel mai frumos om din lume

0

Garner, în vârstă de 47 de ani, este actriță, co-fondator al companiei de produse alimentare organice pentru bebeluși Once Upon a Farm și este ambasadoare a grupului care militează pentru drepturile copiilor Save The Children.

Jennifer a declarat pentru People că în copilărie nu s-a considerat „o fetiță drăguță”. De asemenea, ea a afirmat că nici în prezent nu este o persoană foarte elegantă, preferând jeanșii, pantofii sport și puloverele, cu excepția ținutelor cu care apare pe covorul roșu.

Cine este Jennifer Garner

Jennifer Garner a devenit cunoscută după ce a apărut în serialul de televiziune „Alias”. În ultimii ani ea a interpretat roluri în producții importante precum „Dallas Buyers Club”, „Ghosts of Girlfriends Past” și „Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day”.

Ea a fost căsătorită de două ori, cu Scott Foley din 2000 până în 2003 și cu Ben Affleck din anul 2005 până în 2015.

Pe Affleck l-a cunoscut în anul 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbour”, dar s-au îndrăgostit în 2003 pe platourile de filmare, când lucrau la pelicula „Dardevil”. Au decis să formeze un cuplu de abi doi ani mai târziu, iar în aprilie 2005 s-au logodit. După alte două luni s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks și Caicos,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.