Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates, s-a logodit cu jocheul egiptean Nayel Nassar

0

Jennifer Gates, fiica cea mare a magnatului Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft, şi-a anunţat logodna cu jocheul egiptean Nayel Nassar prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare, relatează ediţia online a ziarului spaniol La Vanguardia.

„Nayel Nassar eşti o persoană unică. Mă simt de parcă aş pluti”, a scris Jennifer Gates pe contul său de Instagram. Mesajul este însoţit de mai multe imagini în care cei doi tineri sunt văzuţi înconjuraţi de zăpadă, în timp ce Nassar, în vârstă de 28 de ani, o cerea în căsătorie pe iubita sa de 23 de ani.

„Abia aştept să petrec restul vieţilor noastre învăţând, crescând, râzând şi iubind împreună. Spun ‘da’ de un milion de ori”, a continuat Jennifer în acelaşi mesaj. Viitorul ei soţ a răspuns printr-un alt mesaj, prin care a dorit la rândul lui să-şi împărtăşească sentimentele.

„A răspuns ‘da’”, a scris el. „Mă simt cel mai norocos şi mai fericit bărbat din lume. Jenn, tu eşti tot ceea ce mi-am închipuit (…) Te iubesc mai mult decât ţi-ai putea imagina vreodată şi îţi mulţumesc că faci din fiecare zi a mea un vis împlinit. Pentru eternitate”, a scris Nassar.

Cei doi tineri, care urmează să se căsătorească peste câteva luni, după o relaţie de patru ani, s-au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.