Jennifer Aniston vorbește despre cum vede viața la 50 de ani

0

Jennifer Aniston este protagonista coperții revistei InStyle din luna octombrie. Ea a recunoscut că vârsta de 50 de ani a afectat-o mai mult decât o altă vârstă. „Odată cu vârsta de 50 de ani am realizat că este un număr chiar important. Nu știu cum ar trebui să fie pentru că nu mă simt diferit. Lucrurile nu se schimbă în niciun fel. Din punct de vedere psihic, mă simt chiar incredibil.”

Chiar dacă Jennifer Aniston se bucură de vârsta pe care o are, ea recunoaște că în industria în care lucrează, s-a confruntat și cu anumite idei mai puțin obișnuite. „Este destul de ciudat deoarece toată lumea îți spune ‘Arăți minunat pentru vârsta ta.’ Eu cred că ar trebui să stabilim anumite reguli și etichete atunci când avem un dialog cu cineva care are această vârstă.”

Există, însă, și un lucru pe care Jennifer Aniston nu și-l dorește, și anume părul gri. „Nu o să mint acum, nu vreau să am părul alb.”

Jennifer Aniston este protagonista un matinal tv produs de Apple, alături de actrița Reese Witherspoon. Show-ul se bazează pe ideile, temerile, dar și provocările cu care se confruntă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.