Jennifer Aniston și-a deschis cont de Instagram cu un selfie cu actorii din „Friends”. Poza, virală

0

Actrița Jennifer Aniston și-a deschis, marți, contul oficial de Instagram cu un selfie în care apar ea și celebrii săi colegi din serialul ”Friends”, respectiv Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer. Imaginea a strâns în cinci ore peste trei milioane de aprecieri.

Fotografia cu îndrăgiții actori din celebrul serial „Friends” a devenit la scurt timp virală și i-a adus lui Jennifer Aniston aproape 700.000 de urmăritori în doar 5 ore.

De asemenea, peste 150.000 de fani ai serialului au comentat fotografia.

Scenarista Marta Kauffman, care a creat împreună cu producătorul David Crane serialul „Prietenii tăi/ Friends”, a declarat recent: „Nu vom face un serial de reuniune. Există două motive pentru asta. În primul rând, nu vom face o reuniune pentru că serialul este despre o perioadă din viață în care prietenii sunt familia ta. Când ai o familie, lucrul ăsta se schimbă. Celălalt motiv este că, orice am realiza, nu ar depăși ceea ce am reușit să facem în trecut”.

Cu toate acestea, pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, producătorii serialului „Friends” au proiectat 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite ale Americii

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” a fost difuzat de postul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.