Jennifer Aniston dezvăluie că nu a fost susținută de familie pentru a avea o carieră în actorie

0

Actrița Jennifer Aniston a declarat într-un interviu pentru People faptul că familia ei nu credea că va avea o carieră în actorie. Ea a spus că lipsa susținerii din partea familiei a afectat-o mai mulți ani la rând.

„Le-am spus adevărul fără să îmi fie teamă, iar acest lucru s-a reflectat asupra carierei mele. Iar atunci a apărut serialul Friends, dar tot mai erau câțiva sceptici în familia mea. „Nu vei face niciun ban”, mi-au spus ei. „Uitați-vă la mine. Nu mă provocați. Dumnezeu știe că voi face o grămadă de bani”, a declarat Jennifer Aniston.

Într-un interviu pentru ELLE USA din decembrie 2018, Jennifer a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu mama ei timp de 20 de ani. Mama ei, Nancy Dow, a murit în anul 2016, iar conflictul cu ea a determinat-o pe Jennifer să aibă probleme cu încrederea de sine încă de la o vârstă fragedă.

Jennifer nu a mai vrut să vorbească cu mama ei deoarece aceasta a publicat în anul 1999 o carte intitulată „From Mother and Daughter to Friends: A Memoir”, în care își denigra fiica.

Jennifer Aniston a vorbit despre relația pe care a avut-o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.