Jenna Dewan și noul ei iubit vor deveni părinți. Reacția lui Channing Tatum

0

Jenna Dewan și Steve Kazee formează un cuplu de la finalul anului trecut, la scurt timp după ce Jenna și Channing Tatum au anunțat că divorțează. Pentru Kazee acesta este primul copil, în timp ce Jenna mai are o fetiță, Everly, în vârstă de 6 ani, din relația cu Channing Tatum.

„Suntem nespuși de bucuroși si foarte fericiți că ne vom mări familia”, au declarat Jenna Dewan, în vârstă de 38 de ani, și Steve Kazee, 43 de ani, pentru publicația People.

La scurt timp de la anunțarea veștii că este însărcinată, Dewan a postat pe Instagram o imagine în care apare fetița ei și în care se poate observa și burtica de femeie însărcinată.

„A deveni mamă este pur și simplu cel mai incredibil lucru care mi s-a întâmplat. @stevekazee ești un dar din cer și nu aș putea fi mai încântată de atât de faptul că ne mărim împreună familia. Mulțumesc tuturor pentru toată dragostea”, a scris Jenna în descrierea imaginii.

Și Kazee și-a exprimat fericirea pe Instagram, precizând că „Nu pot să descriu ce sentimente am avut de când am aflat pentru prima dată că Jenna este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.