Javier Bardem va deschide Festivalul de Film de la Cannes | Străine, Vedete

0

Organizatorii au anunțat, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat postat pe Twitter, că cei doi actori au fost însărcinați să dea startul celor 12 zile de filme la gala inaugurală, ce se va desfășura în sala Teatrului Lumiere.

Potrivit organizatorilot, atât Bardem cât și Gainsbourg au filmat cu regizorul Alexandro González Ińárritu, preşedintele juriului, şi că au obţinut premiile pentru cel mai bun actor masculin şi feminin.

Anul acesta, tradiționalele întâlniri cu actorii îi va avea ca reprezentanți pe actorul american Sylvester Stallone, actriţa chineză Zhang Ziyi, actorul francez Alain Delon şi regizorul danez Nicolas Winding Refn.

La această ediţie a festivalului de la Cannes vor participa regizori veterani şi nume consacrate, precum Quentin Tarantino, Terrence Malick, Ken Loach, sau fraţii Dardenne.

Festivalul internațional de film de la Cannes, cunoscut și ca Festivalul de la Cannes, este un festival cinematografic de mare prestigiu internațional, care se desfășoară în fiecare an, în luna mai, la Cannes, oraș situat în sudul Franței. Anul acesta, Festivalul va avea loc între 14 și 25 mai, la Palais des Festivals.

Sursă foto: Shutterstock

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.