Jamie Foxx are o relație extraordinară cu fiica lui Katie Holmes, Suri Cruise

0

Nu numai că relația lor nu este pe punctul de a se destrăma, dar de pare că actorul a dezvoltat și o puternică relație cu Suri Cruise, fiica de 12 ani a lui Katie Homes.

„Suri îl iubește pe Jamie, o face să râdă și are o bună influență asupra ei”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Closer Weekly. „El are fiice din relații anterioare și știe cum să vorbească cu fetele despre ce se întâmplă în viața lor, cum să aprofundeze problemele de la șoală, despre băieți și alte aspecte importante, lucruri pe care Katie le apreciază”.

Se pare că și Katie are o legătură apropiată cu cele două fiice ale lui Jamie Foxx, Corinne Foxx, în vârstă de 25 de ani, și Annalise Bishop, în vârstă de 9 ani.

„Katie este apropiată de fetele lui Jamie”, a declarat în 2018 o sursă pentru publicația People. „Ea își petrece timpul cu ele chiar și când Jamie nu este în preajmă și merg des la cină. Ambele fete se înțeleg bine cu Katie. Ea a fost în viața lui Annalise încă de când aceasta era foarte mică și au o legătură cu adevărat specială”.

Citește și:
Katie Holmes și Jamie Foxx se căsătoresc în secret?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.