Jacquees i-a oferit mamei sale, cadou de nuntă, două sacoșe pline cu bani

0

Într-un videoclip postat de Miss Rici pe Instagram se poate vedea cum cântărețul de 24 de ani, pe numele său adevărat Rodriquez Jacquees Broadnax, ține un discurs pentru proaspeții însurăței. El vorbește despre cât de mult o iubește pe mama sa, Rosie Broadnax, cea care stă alături de soțul ei la câțiva pași distanță.

La un moment dat, Jacquees spune că vrea să se asigure că soții sunt ‘așezați’. După aceea, artistul aduce două sacoșe Louis Vuiton, pe care le aruncă în mijlocul ringului și apoi le desface fermoarul și răstoarnă pe jos mai multe teancuri de bancnote de dolari.

Anterior, Jacquees a postat pe contul său de Instagram un clip cu dansul mirilor „Asta este o dragoste pe care nu are preț!”. Tot el spune într-o postare că în gențile oferite mamei sale se află 100.000 de dolari și adaugă că nu îi pasă ce se spune despre el ‘pe străzi’ el își iubește mama.

După ce le-a oferit mirilor bani, Jacquees a îmbrățișat-o pe mama sa, iar apoi a dat mâna și s-a îmbrățișat cu soțul acesteia, Bobby Thompson.

Nunta a avut loc într-o locație extravagantă din Georgia.

Citește și: Emmanuel Macron a decretat „starea de urgenţă economică şi socială’. Discursul președintelui francez după protestele violente ale „vestelor galbene’ / VIDEO

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.