„J.Lo trebuie să se trezească la realitate”

0

Modelul Zoe Gregory, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit pentru tabloidul britanic că fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, i-a trimis mesaje prin care îi cerea favoruri sexuale, chiar cu câteva săptămâni înainte de logodna cu starul latino Jennifer Lopez, potrivit thesun.co.uk.

Aceasta susține că sportivul a început seria de mesaje lipsite de pudoare anul trecut, a doua zi de Crăciun, în care a implorat-o să se întâlnească față în față și i-a propus să aducă și o prietenă pentru o partidă de sex în trei.

„J.Lo. este minunată și nu merită asta. În timp ce se pregătea să o ceară de nevastă, îmi cerea mie filmări nud și îmi cerea să facem sex și să aranjez o partidă cu alte fete” a declarat fotomodelul pentru sursa citată.

Mamă a unui copil, care s-a mutat la Los Angeles în 1998, Greogory spune că A-Rod, așa cum mai este cunoscut Rodriguez, a copleșit-o cu complimente referitoare la silueta ei voluptoasă și a rugat-o să ii trimită video-uri senzuale, așa cum făcea și el.

„Te gândești la trei nume de fete pe care să le aduci pentru noi?” sună unul dintre mesajele trimise pe WhatsApp, după cum a declarat fotomodelul.

De asemenea, starul baseball-ului american i-ar fi trimis prin sms și o fotografie cu bărbăția lui.

„Era ca un câine în călduri. Se comporta ca un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.