Ivanka Trump, din nou ținta ironiilor

0

Ivanka Trump a postat pe 8 aprilie o imagine cu fiul ei, Theodore, în vârstă de 3 ani, care a ales să doarmă pe jos și nu în patul lui. Fiica lui Donald Trump a adăugat o descriere amuzantă, însă chiar și așa a fost criticată de zeci de persoane.

Astfel, deși probabil nu a vrut altceva decât să împărtășească un moment amuzant, Theodore alegând să doarmă pe jos, pe perne, în timp ce fratele lui, Joseph, a dormit în pat, Ivanka a fost dur criticată în comentarii.

„Cred că este momentul să aducem pătuțul de copii înapoi”, a scris Ivanka în descrierea pozei. Cuvintele ei nu i-au amuzat însă pe cei care o urmăresc, aceștia comparând imaginea în care este surprins Theodore cu cele în care copiii de imigranți dormeau pe jos, fiind despărțiți de părinții lor, în urma politicii de imigrare introduse de Donald Trump.

Multe persoane au comparat ideea de pătuț cu cuștile de metal în care erau ținuți copiii după ce erau separați de familiile lor din cauza politicii de „toleranță zero”, o politică adoptată de Donald Trump primăvara trecută. Atunci familiile care au intrat ilegal în țară au fost separate, iar imaginile au șocat o lume întreagă.

„De ce nu îi pui în cuști la fel cum faceți cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.