Iulia Vântur, mesaj pentru Salman Khan: „Iubesc acest look” | Româneşti, Vedete

0

Iulia Vântur a evitat întotdeauna să vorbească despre relația pe care o are cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV nu a recunoscut niciodată că sunt împreună, ci a susținut că între ei este vorba despre o prietenie foarte strânsă, însă nu este prima oară când lasă să se înțeleagă altceva din postările făcute în mediul online. De această dată, Iulia Vântur a postat afișul care prezintă noul film în care va juca celebrul actor de la Bollywood.

Salman Khan este total schimbat pentru acest rol, iar Iuliei se pare că îi place foarte mult noua sa înfățișare, prin urmare și-a exprimat părerea pe Instagram: „Iubesc acest look!” – a scris Iulia Vântur alături de posterul cu Salman Khan. Filmul se numește Bhran, descrie călătoria unui bărbat și, de fapt, a unei întregi nații, și se va lansa pe marile ecrane în această vară, pe data de 5 iunie. Partenera de film a starului indian va fi frumoasa actriță Katrina Kaif.

Confrom Libertatea, care citează India Today, când Salman Khan a împlinit 53 de ani, pe 27 decembrie 2018, Iulia Vântur i-a oferit cadou un lanț de aur cu un crucifix specific biserice ortodoxe, iar actorul indian a fost plăcut surprins, ba chiar l-a purtat mândru la gât.

Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.