Iulia Vântur, emoționată până la lacrimi. E departe de țară, dar nu are cum să uite

0

 

Iulia Vântur se află la mii de kilometri distanță de România, dar este cu sufletul alături de toți cei dragi. Zilele acestea, tatăl fostei prezentatoare de televiziune și-a aniversat ziua de naștere. Din păcate, Iulia Vântur nu a putut fi alături de familia ei, însă a transmis un mesaj plin de emoție pentru părintele ei.

Mesajul este însoțit de mai multe imagini dintr-o vacanță pe care vedeta a petrecut-o alături de părinții ei anul acesta.

„La mulți ani, tata! Te iubesc ❤️? Sunt norocoasă să îi am, sunt fericită și recunoscătoare pentru tot ce mi-au dăruit părinții mei, din clipa în care m-au adus pe această lume. Vă port în suflet mereu ❤️”, a spus Iulia Vântur de ziua de naștere a tatălui ei.

 

Iulia Vântur are 38 de ani. A fost prezentatoare de știri și a moderat show-uri de succes precum Dansez pentru tine și Ferma Vedetelor, de la Pro TV. De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.