Iulia Albu nu o scapă din ochi pe Andreea Bălan. Ce mesaj i-a transmis de această dată | Româneşti, Vedete

0

Iulia Albu nu o scapă din ochi pe Andreea Bălan și de această dată, Domnița de Alba, așa cum se autointitulează fosta soție a lui Mihai Albu, i-a criticat în stilul ironic caracteristic ultimele apariții ale artistei: „Arde Notre Dame-ul, se prăbușește BITcoin-ul, dar Andreea Bălan nu se dezminte! Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba! Nu mai înțeleg nimic! Important este că Andreea Bălan este în lift și merge la doctor. Nu știm la ce doctor, dar ne spune Andreea că merge ”să vadă” (împreună cu doctorul, aparent) ”cum decurge vindecarea”.

Mă declar ”sidefată”(nu, nu siderată, SI-DE-FA-TA!) Unii oameni au locurile lor INSTAsfinte, liftul este DOAR al lui Bendeac, iar Andreea are… chiar, ce loc INSTAsfânt are oare Andreea Bălan? Nevermind…”, a scris Iulia Albu pe blogul său.

Andreea Bălan nu a răspuns până acum provocărilor lansate de Iulia Albu, însă soțul său, George Burcea, i-a dat o replică destul de tăioasă fashion-editorului după comentariile de acum două săptămâni: „Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.