Iulia Albu despre relația ei cu fiica sa, Mikaela: ”Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranţă”

0

Iulia Albu este una dintre cele mai renumite vedete din România și este de asemenea recunoscută pentru stilul său extravagant pe care îl adoptă, dar și pentru spiritul critic.

Iulia Albu a fost căsătorită cu creatorul de modă Mihai Albu, de care a divorțat în 2013, după opt ani de căsnicie. Din mariajul acestora a rezultat Mikaela, o fetiță de aproape zece ani, care a devenit o adevărată domnișoară.

Iulia Albu a adus în discuție subiectul fiicei sale, Mikaela și a destăinuit că este foarte mândră de prințesa ei, care este de asemenea pasionată de modă și de fotografie. Vedeta însă nu dorește să o introducă pe micuța ei în lumea modei.

”Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-şi vadă de şcoală.”, a mărturisit ea, spunând, de altfel, că nu se consideră mama perfectă: ”Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranţă. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să îşi crească astfel copiii, dar pur şi simplu nu sunt eu acel gen de persoană.

Îi ofer fiicei mele tot ce îşi doreşte, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătuşa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relaţie şi pe viitor. Problematic va…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.