Iulia Albu, despre Gina Pistol: „Arată demențial în rochie de mireasă. Casă de piatră!” | Româneşti, Vedete

0

Iulia Albu a analizat în stilul său caracteristic două apariții ale Ginei Pistol. Frumoasa blondină a postat recent două fotografii pe rețelele de socializare, iar fashion editorul nu a scăpat niciun detaliu: „Când Luluța nu-i acasă, Ginuța se suie pe masă.

Nu știm dacă Ginei îi place pe masă, sub masă, sau pe lângă, dar, dacă posedă cel puțin trei la sută din (anti) talentul pe care, cel puțin eu, îl am în a pregăti mâncare, îi recomand să se rezume la două pahare de șampanie turnate cu stil! Nu știu dacă o vom vedea prea curând pe Gina „fată de casă” dar un lucru este cert: arată demențial în rochie de mireasă. Casă de piatră și bucătar de 5 stele!”, – a scris Iulia Albu despre iubita lui Smiley, Gina Pistol, pe blogul său personal.

Iulia Albu nu scapă din ochi nicio apariție de vedetă, iar ultima oară a comentat într-un mod foarte acid și ironic aparițiile Andreei Bălan din spital: „Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy”  – a scris la momentul respectiv fosta soție a lui Mihai Albu.

Sursă foto: Instagram, blog Iulia Albu

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.