Iubitul Oanei Radu se zbate între viață și moarte! Vedeta este devastată

0

Oana Radu trece prin cele mai crunte momente din viața ei, după ce un bărbat cu probleme psihice a aruncat cu benzină pe iubitul ei și i-a dat foc. Alin a ajuns la spital în stare gravă, având arsuri pe mai mult de 75% din suprafața corpului. În acest moment se află în comă indusă iar medicii nu-i dau șanse mari de supraviețuire.

Artista este la capătul puterilor și nu-și poate reveni din șoc. Oana Radu a povestit cine este omul care i-a distrus iubitul, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, a declarat Oana Radu.

Iubitul Oanei Radu, Alin, se zbate între viață și moarte

Medicii preferă să nu dea prea multe detalii referitoare la șansele de supraviețuire pe care le are Alin. De asemenea, aceștia au fost nevoiți să îi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.