Iubitul lui Ruby s-a îmbolnăvit la “Asia Express”

0

Drumul prin Sri Lanka și India i-a epuizat nu doar psihic, ci și fizic, motiv pentru care mulți dintre ei s-au întors cu multe kilograme în minus. CRBL poate fi declarat campionul absolut, acesta pierzând 10 kilograme în timpul competiției. Drumul Elefantului a fost extrem de solicitant și pentru Ana Morodan, contesa digitală care s-a întors cu 8 kilograme mai puțin.

Scriitorul Adrian Teleșpan, cel care i-a fost coleg de echipă, a resimțit și el presiunea concursului, care l-a costat’ 6.5 kilograme. Ruby și iubitul ei Robert au dus și ei dorul mâncării de acasă și au slăbit în „Asia Express’ 5, respectiv 7 kilograme. Robert s-a confruntat și cu o toxiinfecție alimentară, care a accelerat pierderea kilogramelor. Bogdan Boantă nu s-a adaptat nici el foarte bine la alimentația din Asia, iar asta cumulat cu efortul fizic l-au lăsat fără 4 kilograme. Mâncarea foarte condimentată și super picantă a fost într-un final o problemă pentru toate cele 9 echipe și asta s-a resimțit în greutatea cu care vedetele au revenit în țară. Paul Ipate a slăbit 3 kilograme, Teodor, fiul Ancăi Sigartău a slăbit 5 kilograme, iar  Jojo și Iuliana Luciu câte 2-3 kilograme.

Asia Express’, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.