Iubirea nu ține cont de vârstă. E diferență de decenii între ei, dar se iubesc enorm

0

Multe dintre celebrități și-au ales parteneri de viață mult mai tineri ca ei. În ciuda diferenței de vârstă, dragostea este la loc de cinste în cuplul lor.

Catherine Zeta Jones, 49 de ani, și Michael Douglas, 74 de ani – Sunt căsătoritți din anul 2000 și formează una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood. Michael Douglas este cu 25 de ani mai în vârstă decât soția sa.

Harrison Ford, 76 de ani, și Calista Flockhart, 54 de ani – Între cei doi este o diferență de vârstă de 22 de ani. Formează un cuplu din anul 2002, iar în anul 2010 au decis să se căsătorească.


Rupert Murdoch și Jerry Hall – Magnatul media și fostul model și fosta soție a rockerului Mick Jagger și-au unit destinul în anul 2016. Pe cei doi îi separă 25 de ani.

Emmanuel Macron, 41 de ani, și Brigitte Trogneux, 66 de ani – Președintele Franței este căsătorit cu cea care i-a fost profesoaeră. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani. Liderul francez și partenera sa de viață s-au cunoscut când politicianul avea doar 15 ani.

Prințul Albert de Monaco, 60 de ani, și Charlene, 41 de ani – Fosta înotătoare australiană l-a cunoscut pe prințul monegasc în timpul unui campionat care a avut loc în principat în anul 2000. Diferența de 20 de ani dintre ei nu a stat în calea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.