Ispita George de la “Insula Iubirii” a ajuns la Reșița pentru Andreea

0

„Atunci când visele devin realitate #fromResitawithLove”, este mesajul care însoţeşte fotografia făcută publică de ispita Raul. Mesajele au curs lanț pe contuul de socializare, mulți considerând că cei doi se potrivesc perfect. Alți admiratori însă, sunt de altă părere. „Să mor dacă înțeleg cum v-a lăsat inima să vă bateți joc de ea în halul ăsta „, a fost părerea unui internaut.

După ce au apărut împreună la ultima ceremonie a focului, la șase luni de la încheierea show-ului, situația dintre Gabi și Andreea a luat o altă întorsătură. Cei doi au dezvăluit prin intermediul unui video, cum merge relația dintre ei și cum li s-a schimbat viața după participarea la „Insula Iubirii”.

La un an de la terminarea filmărilor, Andreea și Gabi au ales să-și spună ‘adio’. A trecut aproape un an de la terminarea filmărilor și fac acest filmuleț ca să vă spun cum arată viața mea acum. În momentul de față, eu și Gabi nu mai formăm un cuplu. Alături de mine este doar familia mea și cățelul meu (…) Nu regret nimic în afara jignirilor aduse fostului meu partener’, a transmis Andreea prin intermediul unui video.

Citește și

Dispute şi reacţii aprinse dupa finala Vocea României! Mii de oameni au luat cu asalt pagina emisiunii. Ce spun şi cititorii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.