Ispita Andi, declarații despre divorțul lui Hannelore. „Nu o nuntă, un act o poate face fericită”

0

 

La Insula Iubirii, Andi a reușit să o cucerească pe Hannelore, însă aceasta s-a întors în brațele iubitului la sfărșitul show-ului. Ulterior, blonda s-a măritat cu Bogdan, însă cei doi au ajuns la divorț.

Invitat la Star Matinal de Weekend, de la Antena Stars, Andi a făcut declarații despre separarea dintre Hannelore și Bogdan.

Acesta a explicat ce a simțit în momentul ]n care a aflat despre divorțul lui Hanne și al lui Bogdan.

„Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi”, a explicat Andi.

El a vorbit și despre ce s-a întâmplat între el și blondă după ce s-au reîntâlnit după încheierea show-ului TV.

„Nici măcar nu a existat un sărut pe Insulă, care relaţie?… Au fost nişte chestii pe care trebuia să i le spun sau trebuia să mi le spună, am lămurit, am clarificat anumite situaţii. De acolo a şi reieşit postul ei că ce s-a întâmplat a fost adevărat. Nu ştiu, ea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.