Irina Rimes, detalii despre ce se întâmplă în culisele emisiunii Vocea României

0

Irina Rimes, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, ne-a vorbit despre Vocea României, emisiunea difuzată de ProTV în fiecare vineri.

Vedeta ne-a dezvăluit câteva detalii despre ce se întâmplă în culisele emisiunii, care sunt lucrurile care nu se văd la televizor și, totodată, ne-a spus cine ar putea câștiga concursul anul acesta.

„Nu vedeți machiajul lui Smiley și al lui Tudor Chirilă. Nu vedeți cât de transpirați suntem câteodată, cât de cald e în sală, uneori și frig. Nu vedeți oftaturile, uneori obosești să stai o zi întreagă acolo, tocmai de aceea părem atât de entuziasmați când vine cineva cu o voce super bună. Noi suntem ‘Ah, în sfârșit cineva ne-a ridicat de pe scaun.’ Numai că asta nu s-a întâmplat în anul acesta, sezonul acesta la Vocea României. A fost un sezon foarte puternic, cu foarte multe voci extraordinare, care ne-au ridicat din scaunele noastre și cred că este unul dintre cele mai bune sezoane.”

Urmărește clipul video pentru a afla care este cea mai bună voce din România, după părerea Irinei, și cine șanse are să câștige Vocea României…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.