Irina Pavlenco a fost cerută de nevastă! ”Chiar nu mă așteptam. S-a întâmplat la miezul nopții”

0

Semne bune anul are, se pare, pentru Irina Pavlenco, blonda din trupa Sweet Kiss, care dădea lovitura în anii ’90 cu melodii precum „Alin, Alin” sau „Floare albă, floare neagră”. În vârstă de 41 de ani, artista care a îmbrățișat și o carieră solo, a fost cerută de soție, fix la miezul nopții, de Valentin, bărbatul cu care are o relație de mai bine de opt ani.

„S-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion. Fix la 12 noaptea, a îngenuncheat în fața mea. Iar eu am spus da. Am și plâns, chiar nu mă așteptam”, a povestit solista pentru Libertatea.

Cererea în căsătorie a fost însoțită și de dăruirea unui superb inel cu diamante.

„Urmează să stabilim data nunții. Până atunci, vom pleca la zăpadă, la munte, pe 10 ianuarie, apoi în Anglia. Mergem la săniuș’, a adăugat artista.

Vor și copil în acest an

Irina și viitorul său soț au planuri mari pentru 2019. Pe lângă nuntă, cei doi și-au propus să devină și părinți în acest an.

„Ne dorim și un copil, cât mai repede”, ne-a mai spus artista. Speriată că după o întrerupere de sarcină de acum 20 de ani, nu a mai rămas însărcinată, aceasta și-a făcut deja seturi complete de analize, precum și ecografiile de rigoare și a aflat că e perfect sănătoasă.   

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.