Irina Margareta Nistor, despre Premiile Oscar 2019: „A fost un vot profund misogin” | Româneşti, Vedete

0

Irina Margareta Nistor a fost prezentă la interviurile Libertatea, unde a comentat Gala Premiilor Oscar așa cum a fost văzută prin ochii săi.

Despre cele mai importante declarații:

O ediție mai sobră, nu știu dacă mai elegantă, dar sigur mai sobră. La haine au fost câteva extravagante, dar asta pentru ca revistele să aibă ce să scrie, pentru că altfel nu există nicio logică să nu vrei să te îmbraci splendid la un moment atât de glamuros, care este tot ce a mai rămas din Hollywoodul de altădată. Pentru că altfel am văzut foarte bine, inclusiv Roma, care este un film absolut remarcabil, dar nu are nicio vedetă, nu e nimeni acolo. E omul de pe stradă pe mai multe straturi.

Despre filmele nominalizate:

A fost mai degrabă o încercare de a mozaica puțin lucrurile și dacă se poate ca la final să iasă un puzzle perfect, cu atât mai bine.

Despre câștigători: (vezi aici lista câștigătorilor Oscar 2019)

Cea mai bună actriță într-un rol principal: Am fost foarte supărată că nu a luat Glenn Close și nu numai că nu a luat Glenn Close, dar și dacă ar fi luat actrița din Roma, tot aș fi găsit o justificare. Dar să iei într-un rol în care, sigur, îți schimbi fața, mă rog, cât se poate schimba pentru că ea nici în viața de zi de zi nu este o frumoasă, e expresivă. Avea în film scene…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.