Irina Loghin se plimbă zilnic 7 km. Fiica sa nu o mai lasă singură, în parc

0

Ani la rând, Irina Loghin a fost însoțită în plimbări doar de bodyguardul’ său, un ciobănesc german ce nu are tocmai un nume din foclor, Tommy. Însă temperaturile de afară și emoțiile temerarelor excursii ale mamei sale au făcut-o pe fiica sa, Iris, alias Irinuca, după cum o alintă venerabila artistă, să o însoțească pe aceasta.

Aproape în fiecare zi când se află acasă, solista, care s-a dovedit o adevărată maratonistă la serii de concerte și în lunga sa carieră, își face cursa’ indiferent de starea vremii, chiar și la -7 grade Celsius, cât s-a înregistrat luni, în parcul său preferat, Herăstrău, în vecinătatea căruia locuiește, de unde și apetitul constant pentru plimbări în aer liber. Prezență modestă, îmbrăcată mereu în haine lejere, artista nu se remarcă în parc, puțini fiind cei care o recunosc.

La 80 de ani, Irina Loghin se plimbă zilnic 7 km. Iris nu o mai lasă singură, în parc, pe mama sa!

La 79 de ani, Irina Loghin este o persoană  foarte atentă cu exercițiile fizice, cu noile trenduri de îngrijire dermatologică, amintim stilul său intrat în folclor, de tonificare facială. În turnee, mai ales peste Ocean, Irina Loghin și-a câștigat o reputație de invidiat în rândul colegilor din branșa artistică, fiind campioană la adevărate maratoane…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.