Irina Columbeanu strânge bani ca să-i doneze! | Monden, Vedete de la noi

0

Moștenitoarea imperiului construit de Ion Columbeanu și preluat de Irinel Columbeanu, Irina nu se comportă ca un copil de bani gata. Educația primită de la bunic și de la tatăl ei a făcut-o să conștientizeze faptul că nu toți copiii au avut șansa ei, de a se naște într-o familie bogată.

Fiica Monicăi Gabor e sensibilă la suferințele celor nevoiași. Și, de ceva timp, și-a propus să-i ajute, implicându-se în acte de caritate. Copila și-a donat o parte din economii. Și și-a propus să strângă bani în continuare, în același scop. Irina are grijă și de câteva adăposturi pentru animale. Asta pentru că iubește foarte mult necuvântătoarele. Este și motivul pentru care a renunțat la carne. Ea a trecut la o alimentație vegetariană: nu vrea ca animalele să fie sacrificate.

Își explorează toate laturile artistice

Irina nu pare a le călca pe urme bărbaților din familie. Ea nu arată înclinații către partea materială a vieții, ci e, mai degrabă, atrasă de cea artistică. După ce a luat lecții de actorie și de pictură, fata s-a arătat interesată și de muzică, așa că s-a apucat de studiat chitara. Nu-și neglijează nici școala, unde preferatele ei sunt limbile străine. Știe deja să vorbească cursiv în engleză și franceză!

Citește și:

8 oameni și două pisici…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.