Ioana Ginghină pleacă să se distreze și își lasă fiica în grija fostului soț: „Vreau să plec la Roma, vreau să o fac lată”

0

Ioana Ginghină pare că după atâta timp de suferință și durere, și-a găsit liniștea de care avea nevoie. Divorțul de Alexandru Papadopol a afectat-o profund, însă cei doi au rămas în relații de prietenie.

Așadar, actrița a dezvăluit că își crește foarte frumos fiica împreună cu fostul soț, prin înțelegere din ambele părți, și nu după programul stabilit de notar. De asemenea, vedeta știe în permanență cam tot ce face.

”De exemplu, şi astăzi a dus-o el la şcoală, deci e foarte bună relaţia mea cu Alexandru. Aş putea zice că avem o relaţie chiar mai bună ca înainte, când eram căsătoriţi. Lăsând lucrurile urâte la o parte, acum eu îi ştiu programul, la fel el pe al meu. Îmi spune: «Uite, eu sunt în săptămâna asta în Bucureşti, dar am spectacol etc.»… Frate, dar nu ţi-am ştiut programul aşa niciodată! Avem o relaţie foarte OK, mă aşteptam să fie aşa, pentru că noi înainte să ne căsătorim am fost prieteni şi, cumva, era normal ca după ce ies toate nebuniile şi iese răul din noi, ca să zic aşa, să ne relaxăm şi să devenim prietenii dinainte”, a detaliat actriţa, conform Libertatea.

În plus, actrița a dezvăluit că acum, când este pe punctul de a împlini vârsta de 42 de ani, va pleca din țară, pentru că își dorește să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.