Ioana Ginghină, declarații uimitoare după divorțul de Alexandru Papadopol: „Nu mă mai văd cu el. Am acceptat multe lucruri.

0

Așa cum se știe, Ioana Ginghină a trecut printr-un divorț și nu i-a fost ușor nici o clipă, însă acum actrița este bine din nou. În plus, aceasta este de părere că niciodată nu se va mai putea întoarce la ce a fost.

În cadrul unui interviu, Ioana Ginghină a dezvăluit că nu va mai putea fi vreodată femeia care a fost atunci când era cu Alexandru Papadopol.

„Nu mă mai văd cu el. Şi au mai fost discuţii, dar nu. Eu n-aş mai putea fi aia de dinainte, n-aş putea să mai fiu aia drăguţă… Au fost tot soiul de discuţii, că pentru copil, că pentru… Dar, na… Nu ştiu dacă îi pare rău şi nu mă mai interesează. De acum, totul e despre mine şi despre Ruxi. Nu mai pot eu să fiu aşa! Din punctul meu de vedere, eu am fost o soţie aproape perfectă, adică am acceptat multe lucruri. Mi-a plăcut să fiu un bun prieten pe acolo prin casă, să ajut unde se putea ajuta. Şi nu o să mai pot fi aşa, sunt mult mai „bitchy” (n.r. răutăcioasă)”, a povestit Ioana Ginghină, la o emisiune tv, potrivit Spynews.

Ioana Ginghină a mai mărturisit de asemenea, că nu a avut o căsnicie dificilă sau problematică, însă relația celor doi s-a destrămat puțin câte puțin.

“Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.