Învață cum să realizezi un machiaj de vară de la Cristian Bucă, National Makeup Artist Yves Saint Laurent

0

Sezonul tenului sărutat de razele soarelui a sosit în sfârșit. Așa cum ne adaptăm garderoba de la sezon la sezon, același lucru ar trebui să facem și când vine vorba de machiaj. Așa că, makeup-ul mat ( al tenului sau al buzelor) va fi înlocuit acum de unul plin de strălucire. Elementul cheie al sezonului îl reprezintă luminozitatea, așa că vara asta un bronzer și un iluminator nu trebuie să lipsească din trusa ta.

Cristian Bucă, National Makeup Artist Yves Saint Laurent, ne arată exact care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgem pentru a realiza un machiaj estival.

Pregătirea tenului înainte de a începe aplicarea makeup-ului este esențială. Astfel, tenul tău va arăta mai hidratat și mai sănătos. Chiar dacă îți aplici machiajul dimineața, asta nu înseamnă că trebuie să sari peste demachierea tenului. În timpul nopții, cantitatea de sebum secretată de piele crește, iar riscul apariției coșurilor sau a punctelor negre este mai mare. Nu numai că vei evita problema acneei, dar vei reda luminozitatea pielii tale și vei ține departe primele semne ale îmbătrânirii. Apoi, pentru ca machiajul să poată fi aplicat ușor, nu uita să folosești o loțiune tonică și o cremă hidratantă.

De-abia după ce pielea a fost pregătită, poți începe aplicarea propriu zisă a machiajului. Produsele pe care le folosești sunt extrem de importante și pot dicta calitatea rezultatului final. Pentru acest machiaj de vară, alege un fond de ten hidratant, cu o textură fluidă, și care are o acoperire medie. Sunt convinsă că ultimul lucru pe care ți-l dorești într-o zi însorită și călduroasă este senzația unui ten încărcat. Așa că, nu aplica o cantitate mare de produs, fiindcă, așa cum ne spune…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.