Interviu cu motociclistul Teodor Emi, care l-a bătut pe Mircea Badea

0

Tedi are 3 Dan în kickboxing și deține o sală de sport, în cartierul Berceni din sectorul 4, unde antrenează un grup elevi. Reporterii Wowbiz au fost acolo și au stat de vorbă cu el, în legătură cu victoria facilă în fața lui Mircea Badea.

„Nu știu exact motivul lui de a lupta, dar pot să presupun. Am pus o postare pe Facebook, la sfârșitul anului, privind niște accidentări  destul de urâte ale mele. Am avut, anul trecut, mâna stângă ruptă, o tăietură foarte urâtă la mâna dreaptă. Cred că asta i-a dat curaj lui Badea și, la câteva zile, exact când mi-am scos copcile, a venit propunerea promotorului pentru acest meci.

Gala a fost organizată pe reguli de kickboxing K1, noi am luptat pe sistem de kickboxing profesionist care include lovituri de pumn și picior asupra tuturor zonnelor corpului, lovituri de genunchi și o singură lovitură de genunchi din clinci. Eu, fiind multiplu campion de muay-thay și antrenându-mă în Thailanda cu niște legende ale acestui sport, m-am specializat pe loviturile de genunchi, acestea sunt punctul meu forte. Lovitura aplicată a fost chiar cu genunchiul bolnav…”, a explicat el, pentru sursa citată.

„În patru ani, cred că a avut destul timp să se antreneze. Nu știu, e discutabil ce și cu cine s-a antrenat. Am auzit că a fost o perioadă la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.