„Întâlnirea cu Şerban a fost crucială”

0

 

Actrița Magda Catone a stat alături de regretatul actor Șerban Ionescu timp de 30 de ani, chiar dacă în ultimele luni de viață ale acestuia din urmă se luptau într-un dureros proces de divorț. S-au căsătorit în anul 1983, imediat după terminarea filmărilor la „Imposibila iubire”.  Băiatul lor, Carol, a venit pe lume în 1995.

La o emisiune de la Antena 1, Magda Catone a vorbit despre cel care i-a fost partener de viață.
„M-am măritat devreme, la 24 de ani şi toate ocaziile de domişoară de cochetat cu băieţii au fost sub semnul unei frumoase şi delicate prietenii. Întâlnirea cu Şerban a fost crucială. Dacă ar fi fost să-l întâlnesc la 18 ani, m-aş fi măritat cu el. Am fost împreună 31-32 de ani, până când… aşa a fost să fie”, a declarat Magda Catone la emisiunea Acces Direct.

Actrița a vorbit despre fiul său și al lui Șerban Ionescu, Carol.

„3 noiembrie, o zi cu zăpadă în ferestre… Doctorul mi-a spus să rămân la spital să nasc. Am spus foarte convingătoare că nu, trebuie să merg la piaţă. Eu am născut fără dureri. Simţeam fluturi în stomac, am născut natural, din trei încercări… după atâtea ocazii în care tot pierdeam sarcina, am avut grijă”, a dezvăluit vedeta.

„În viaţa mea am învăţat să tac. A număra până la 10, a fi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.