Insulele private ale starurilor. Au plătit bani grei ca să se bucure de intimitate

0

Pentru a-și putea încărca bateriile departe de luminile reflectoarelor, staruoirle internaționale au dat bani grei ca să-și cumpere insule private.

Leonardo DiCaprio – este proprietarul unei insule numite Cayo samba, din Belize. paradisul verde se întinde pe o suprafață de 42 de hectare. Potrivit revistei Forbes, starul hollywoodian a scos din buzunar 1,75 de milioane de doalri pentru a o cumpăra, în anul 2005

Shakira – celebra cântăreață columbiană are și ea o insulă particulară. Insula din Bahamas are 280 de hectare și se află în Bahamas. Artista a cumpărat-o în anul 2006. Nu este singura proprietară. Vedeta a cumpărat-o împreună cu Roger Watres, chitaristul trupei Pink Floyd, Alejandro Sanz și Miguel Bose. Insula a costat 14 milioane de dolari.

Johhny Depp – este proprietarul unei insule în Bahamas, pe care a cumpărat-o în anul 2004. A luat decizia de a investi în insula respectivă după ce a jucat în „Pirații din Caraibe”. „Nu știu un loc mai frumos. Este pură liubertate”, spunea actorul.

George Clooney – starul hollywoodian i-a făcut cadou soției sale, Amal, un paradis verde în aflat în Oxfordshire, Marea Britanie, pe malul Tamisei. Proprietarea achiziționată în anul 2014 are un castel construit în secolul al XVII-lea.

Ricky Martin – În urmă cu un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.