#Instayear – A fost un an plin de eveniment! Ce s-a întâmplat în 2018 pe Instagram

0

Să recapitulezi un an întreg este o adevărată provocare, însă vom încerca să ne amintim împreună care au fost cele mai spectaculoase postări ale anului 2018, pe Instagram! Am avut parte de o mulțime de surprize, grație reței de socializare, vedetele folosindu-și conturile de socializare pentru a face cele mai neașteptate anunțuri!

Vom începe recapitularea anului 2018 cu unul dintre cele mai importante momente ale anului: nunta regală a Prințului Harry cu aleasa inimii sale, Meghan Markle!
Pe data de 19 mai, întreg mapamondul urmărea cu sufletul la gură nunta regală, iar imaginile ne-au tăiat răsuflarea!

La scurt timp după nunta ducelui și ducesei de Sussex, un alt eveniment fericit a avut loc în familia regală britanică! Prințul Louis, cel de-al 3-lea copil al cuplului Kate Middleton și Prințul William, născut în primăvara acestui an, a fost creștinat!

Nu mai departe de toamna aceasta, am avut parte de a doua nuntă regală a anului! Prințesa Eugenie i-a spus DA! logodnicului său, Jack Brooksbank, într-o ceremonie fastuoasă ce a avut loc la castelel Windsor, la Saint George Chapel.

Din aceeași categorie a evenimentelor fericite, o altă nuntă celebră a fost urmărită intens pe Instagram! Chiara Ferragni, celebra bloggeriță de origine italiană s-a căsătorit cu iubitui ei, Fedez, într-o ceremonie somptuoasă ce a avut loc în Italia! Chiara a purtat o rochie de mireasă creată de DIOR!

Nu, nu am terminat încă! Una din surprizele finalului de an a fost căsătoria lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth, o nuntă mult așteptată și desfășurată în secret!

Să nu îl uităm pe Justin Bieber, vedeta incontestabilă a Instagramului, care s-a căsătorit anul aceste cu modelul Hailey Baldwin, confirmând momentul pe contul său!

Nici pe plan local nu am stat deloc rău la capitolul dezvăluiri surpriză ale momentelor marcante din viața vedetelor! A fost un an…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.