#Instaweek – Nu rata principalele noutăţi de pe Instagram ale ultimelor zile!

0

Pe plan internaţional, avem parte de o agitaţie continuă, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Săptămâna trecută a însemnat în primul rând săptămâna modei haute couture, dedicată sezonului de primăvară 2019, desfăşurată la Paris. Vedetele, designerii, casele de modă s-au întrecut în a imortaliza şi împărtăşi momentul în social media, iar rezultatul, aşa cum veţi vedea în cele ce urmează, este impresionant.

Duminică seară au avut loc şi decernările SAG Awards, un alt prilej de a revedea actorii şi actriţele preferate ale momentului!

Iată care au fost cele mai admirate imagini ale săptămânii ce tocmai s-a încheiat!

Una dintre cele mai puternice declaraţii făcute în timpul fashion week-ului de la Paris îi aparţine brandului Viktor&Rolf, care a îmbinat creaţiile somptuoase cu mesaje curajoase, desprinse din social media (similare ca aspect gif-urilor din instastories).

Valentino a făcut senzaţie cu ale sale creaţii florale, fiecare piesă a colecţiei couture fiind denumită după o floare de către croitoresele care au lucrat la confecţionarea lor!

Olivier Rousteing a prezentat prima sa colecţia couture, sub egida Balmain! O colecţie destul de controversată, care pe de o parte a fost lăudată, pe de alta criticată de specialişti pentru lipsa de imaginaţie!

Aşteptările sunt mereu mari de la Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel! Mireasa prezentării couture a fost cea mai surprinzătoare apariţie, fiind imaginată de către designer sub forma unei prezenţe feminine, în costum de baie. Tinuta a fost purtată de către modelul Vittoria Ceretti, care a şi închis show+ul Chanel Couture.

Show-ul Dior Couture de anul acesta a fost inspirat de lumea circului! Piesele haute couture au fost însoţite de un decor specific circului, dar şi de acrobaţi, amintind de o lume de basm!

Am admirat şi creaţiile Elie Saab Couture, inspirate din flora…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.