#Instaweek – Cele mai apreciate postări în săptămâna 15-21 aprilie pe Instagram!

0

A sosit momentul să vedem ce ne-a adus interesant ultima săptămână și care au fost cele mai apreciate postări de pe Instagram în perioada 15-21 aprilie! Urmărește alături de noi #Instaweek, retrospectiva unei săptămâni în imagini!

Una din imaginile care a făcut turul internetului este cea postată de Simona Halep, alături de colegele sale, la Rouen, cu ocazia cinei dinaintea meciului de Fed Cup dintre România și Franța! Sportivele românce au lăsat pentru o seară echipamentul sportiv și s-au afișat extrem de elegante la dineul oficial!

Andreea Bălăn își revine spectaculos după operațiile delicate prin care a trecut în ultimul timp! Cântăreața a postat deja o imagine cu trupa ei de dans, din sala de repetiții!

Laura Cosoi a sărbătorit Paștele catolic în sânul familiei! Vedeta a postat o imagine alături de soțui ei și de fiica lor Rita, care s-a bucurat de primul său Paște!

Ieri, pe data de 21 aprilie, regina Angliei, Elisabeta a II-a, a împlinit frumoasa vârstă de 93 de ani! Cel mai longeviv monarh britanic, regina și-a serbat ziua discret, alături de familie! Evenimentul a coincis și cu festivitățile de Paște!

Meghan Markle a fost marea absentă de la ceremonia de Paște, însă Kate Middleton a făcut impresia cu apariția sa! Ducesa a arătat impecabil într-o ținut pastelată, alături de soțul său, ducele de Cambridge!

Vezi această postare pe Instagram

#New Members of the British Royal Family attended the Easter Sunday service at St George’s Chapel (21st April)💙 . In attendance: The Queen, The Duke and Duchess of Cambridge, The Duke of Sussex, The Duke of York, Princess Beatrice, The Earl and Countess of Wessex, Lady Louise, James Viscount Severn, The Princess Royal and Sir Timothy Laurence, Peter and Autumn Phillips and Mike and Zara Tindall. #britishroyals #britishroyalfamily #queenelizabeth #thequeen #princewilliam #dukeofcambridge…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.