INNA lansează “Tu Manera” de pe albumul “YO”, compus integral de artistă

0

Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre cele unsprezece piese de pe album, dar și Gimme Gimme’, Ruleta’, Nirvana’.

Tu Manera’ este o piesă extrem de energică, iar videoclipul filmat de Alexandru Mureșan și regizat de Bogdan Păun de la NGM Creative surprinde o INNA total diferită față de cea cu care fanii s-au obișnuit în clipurile și aparițiile ei: cu un outfit simplu, jucăușă, pusă pe șotii.

M-am distrat foarte mult la filmările videoclipului Tu Manera’! Practic, nu mă simțeam ca la o filmare propriu-zis. Am făcut tot ce mi-a trecut prin cap, fără limite, ca atunci când eram mică’, a spus INNA.

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling pentru ținute, păr Sorin Stratulat (Beauty District) și make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

Tu Manera’ a fost lansată în premieră pe billboard.com

Tot anul acesta, INNA a lansat Sin Ti’, o piesă sinceră de dragoste, o declarație directă și emoționantă, care are peste 5 milioane de vizualizări.

Anul trecut, INNA a lansat RA’ (cu aproape 9 milioane de vizualizăi) și Iguana’ (peste 12 milioane de vizualizări), două piese cu un sound complet nou față de cel cu care erau obișnuiți fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul YO’.

INNA va susține două concerte în România: pe 13 martie la Hard Rock Café și pe 15 martie la FORM Space în Cluj

Albumul YO’ va fi lansat primăvara aceasta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul YO’, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a oferit un premiu la Premio Lo Nuestro. De asemenea, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.