INNA lansează primul single de pe albumul „YO” – „Iguana” cu videoclip oficial

0

Atitudinea energică a INNEI te va face să te ridici și să dansezi. „Iguana” are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, de empowerment, așa cum a fost și piesa anterioară „RA”.

Video-ul piesei „Iguana” a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alexandru Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

„Iguana” este o piesă puternică, cu un mesaj de empowerment, la fel ca „RA” despre o fată îndrăgostită care este geloasă, suferă din iubire, dar care în cele din urmă, învață să continue să se bucure de viață fără el”, spune INNA.

Echipa de beauty a artistei pentru acest videoclip este formată din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair), RDStyling (ținute).

INNA a lucrat intens în ultimii doi ani pentru a compune acest album YO’ în spaniolă.

Prima piesă lansată de pe acest album „RA” are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, o piesă despre cum să ieși dintr-o relație toxică și să câștigi încredere în propriile puteri.

INNA – RA

Albumul „YO” este lansat cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova „RA” și albumul „YO”, INNA…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.